Change codeset image doesn't update the visuals (OSX)

Post Reply
railster
Posts: 3
Joined: Tue Dec 08, 2020 1:39 pm

Change codeset image doesn't update the visuals (OSX)

Post by railster »

Hi Alexander,

I have used the QVJHD soft in mac OSX, Mojave 10.14.6. it works ok, but I really can't update the Codeset, I tryed all the possible cases.

1) from the interface hamburger icon I select 'Load Codeset', any image I do select don't change the visual. even if I try to change the mode, can't find any updates in any of the visuals.
2) Replaced the codeset images, in the folder, I've over-writed the images with some test, but again, no changes in the default visuals.

This images are a test, to see clearly if it would update, but no changes at all.

Image

Image

This is a really good soft to generate visual, but I want to try my own codeset.

Please help!!
User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3568
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: Change codeset image doesn't update the visuals (OSX)

Post by NightRadio »

Hello!
The codeset is only affects the first 5 modes: Codeset and Codeset slow 2/3/4.
Unfortunately i can't open your screenshots for some reason...
railster
Posts: 3
Joined: Tue Dec 08, 2020 1:39 pm

Re: Change codeset image doesn't update the visuals (OSX)

Post by railster »

Hi,

for some strange reason the first 5 states/modes don't show anything.

I don't know if it is about my mac os settings.
Attachments
codeset3__.png
codeset3__.png (3.76 KiB) Viewed 2410 times
codeset2__.png
codeset2__.png (4.38 KiB) Viewed 2410 times
User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3568
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: Change codeset image doesn't update the visuals (OSX)

Post by NightRadio »

Maybe the input doesn't work at all, just like described here (for PixiVisor):
https://warmplace.ru/forum/viewtopic.ph ... 689#p19549
I will update the QVJ app soon
railster
Posts: 3
Joined: Tue Dec 08, 2020 1:39 pm

Re: Change codeset image doesn't update the visuals (OSX)

Post by railster »

Hi,

I'm really happy that it seems working now!

I can see the first 5 modes that are loading the codeset finally.

I'll place here the code needed for others that needs it.

put in terminal:

xattr -r -d com.apple.quarantine "/PATH_TO_THE_APP/APP.app"


replace "/PATH_TO_THE_APP/APP.app" with "yourlocation.../qvjhd/START_MACOS.app" = drag the START_MACOS.app in the finder to replace the starter app.

Thanks!
Post Reply