Page 1 of 1

Undo/Redo for the Multisampler Module

Posted: Thu Jan 17, 2019 1:46 am
by rebstebs
v1.9.4c

I noticed while building crossfade loops for a multisampler instrument that I couldn’t undo any effects or sample crops without re-loading the original sample all over again. Would be very cool if the undo and redo worked with these kinds of edits as well with samples being so tedious already. Thank you! This is beautiful software.

Re: Undo/Redo for the Multisampler Module

Posted: Fri Jan 18, 2019 2:36 pm
by NightRadio
Unfortunately the module content is not affected by the global undo/redo system. Perhaps this will be changed in future updates.
Now i recommend to copy the module before any major changes. Or save the whole project.

Re: Undo/Redo for the Multisampler Module

Posted: Wed Jun 12, 2019 1:26 pm
by a1matt
Can I add another voice to the request for undo/redo in the sampler module (ideally for all actions).