'cut' in the arranger window

Post Reply
User avatar
El Nino
Posts: 296
Joined: Thu Mar 07, 2013 11:54 am

'cut' in the arranger window

Post by El Nino » Mon Nov 30, 2015 5:15 pm

could be nice to have 'cut' in the song arranger window (instead of using copy-delete-paste)...not a big deal really just small ideas

iaon
Posts: 211
Joined: Mon Jun 02, 2014 7:56 am

Re: 'cut' in the arranger window

Post by iaon » Mon Nov 30, 2015 8:39 pm

Isn't cut+paste kind of the same as dragging the selection around?

squidmissile
Posts: 68
Joined: Tue Feb 05, 2013 3:09 pm
Location: Fort Lauderdale, Florida, USA
Contact:

Re: 'cut' in the arranger window

Post by squidmissile » Tue Dec 01, 2015 12:44 am

Having cut+paste available in the song timeline would be usefull for anyone working with a small screen.

User avatar
El Nino
Posts: 296
Joined: Thu Mar 07, 2013 11:54 am

Re: 'cut' in the arranger window

Post by El Nino » Sat Dec 05, 2015 10:55 pm

@squidmissile: exactly! I'm working on a 7 inch screen (samsung galaxy tab 3). I try to keep each instrument in separate 'track' so that I can export stems later on if needed. So I end up with a vertically deep structure on the screen. I must zoom out quite a way to highlight, so if i want to grab a piece, say 64 lines long, and move it to another place its fiddly to postion it correctly (as im zoomed out so much). Instead I use copy-delete-zoom in- paste...its more accurate...a cut option would just speed things up a little but its not such a big deal.

Post Reply