Undo/Redo for the Multisampler Module

Post Reply
User avatar
rebstebs
Posts: 2
Joined: Tue Jan 08, 2019 1:46 am
Contact:

Undo/Redo for the Multisampler Module

Post by rebstebs » Thu Jan 17, 2019 1:46 am

v1.9.4c

I noticed while building crossfade loops for a multisampler instrument that I couldn’t undo any effects or sample crops without re-loading the original sample all over again. Would be very cool if the undo and redo worked with these kinds of edits as well with samples being so tedious already. Thank you! This is beautiful software.

User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3157
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: Undo/Redo for the Multisampler Module

Post by NightRadio » Fri Jan 18, 2019 2:36 pm

Unfortunately the module content is not affected by the global undo/redo system. Perhaps this will be changed in future updates.
Now i recommend to copy the module before any major changes. Or save the whole project.

a1matt
Posts: 5
Joined: Wed Dec 28, 2016 7:39 pm

Re: Undo/Redo for the Multisampler Module

Post by a1matt » Wed Jun 12, 2019 1:26 pm

Can I add another voice to the request for undo/redo in the sampler module (ideally for all actions).

Post Reply