Compressor glitch

Found a bug? Post it here.
Post Reply
User avatar
The Handle
Posts: 185
Joined: Wed Sep 07, 2011 5:11 am

Compressor glitch

Post by The Handle » Tue Nov 20, 2012 2:07 am

I'm still not sure what triggers this, but occasionally I'll get a clicking/tapping noise from the compressor, almost as if the sound had an echo module. I checked through the modules just to be sure it wasn't something else, but got nothing.

User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3352
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: Compressor glitch

Post by NightRadio » Tue Nov 20, 2012 10:10 am

Need more information :)
Please send some example.

User avatar
The Handle
Posts: 185
Joined: Wed Sep 07, 2011 5:11 am

Re: Compressor glitch

Post by The Handle » Thu Nov 22, 2012 10:27 pm

It seems to have issues with reverb and echo, but I'm not 100% sure. I haven't been able to figure out what's triggering it yet, so I'll whip up some simple projects to see if I can get it to glitch again. The clicking starts when I play the audio (it continues after hitting stop once), regardless of which play button is used. The only way I've found to stop it completely is to exit sunvox and restart it. If you hit stop twice, it will stop, but when you hit play it will start again.

User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3352
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: Compressor glitch

Post by NightRadio » Fri Nov 23, 2012 9:00 am

I'll whip up some simple projects to see if I can get it to glitch again
Yes please :)
Some examples will be very helpful.

User avatar
The Handle
Posts: 185
Joined: Wed Sep 07, 2011 5:11 am

Re: Compressor glitch

Post by The Handle » Mon Nov 26, 2012 11:49 pm

I've gotten one of my projects to consistently trigger the glitch. I'll pm it to you when I get home.

excelenter
Posts: 7
Joined: Wed Oct 12, 2011 1:53 am

Re: Compressor glitch

Post by excelenter » Sun Jan 27, 2013 4:56 am

I think I've got this glitch too. In sunvox all sounds just fine, but after export there are many pops and clicks. It never sounds the same.

Also I think that maybe chained compressors is the cause.

I can post my project by e-mail, but I don't know the right address :)

User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3352
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: Compressor glitch

Post by NightRadio » Sun Jan 27, 2013 9:39 am


Post Reply