Loop module phase

Post Reply
artrad
Posts: 5
Joined: Sat Jun 11, 2016 12:39 am

Loop module phase

Post by artrad » Tue Jun 14, 2016 2:06 am

I notice the Loop module does not have a set phase controller, nor a set unit controller, unlike the LFO and Filter modules. Is this simply because the Module is old/neglected?

iaon
Posts: 214
Joined: Mon Jun 02, 2014 7:56 am

Re: Loop module phase

Post by iaon » Tue Jun 14, 2016 11:04 am

You can however sync the start of the loop by (re)setting controller 04 (Repeats).

artrad
Posts: 5
Joined: Sat Jun 11, 2016 12:39 am

Re: Loop module phase

Post by artrad » Tue Aug 30, 2016 7:48 pm

iaon wrote:You can however sync the start of the loop by (re)setting controller 04 (Repeats).
Ah, that's good to know, thank you.

Post Reply