Metamodule Question

Multi-platform modular music creation studio
Post Reply
hseiken
Posts: 142
Joined: Thu Jul 17, 2008 3:52 am

Metamodule Question

Post by hseiken » Sun Oct 19, 2014 1:45 pm

I'm wondering if you can use a meta module as an effect?

If so, how? I'd like to try and make a good multiband compressor and would like to not have to make it over and over again when i need it.
WARNINGThis angry old nerd may rant about modern computers or computer culture! It is not directed at you 99% of the time! Ignore it if it seems silly or personal!

User avatar
samrai katt kovboy
Posts: 309
Joined: Wed Jun 13, 2012 11:07 am
Location: Spain
Contact:

Re: Metamodule Question

Post by samrai katt kovboy » Sun Oct 19, 2014 3:00 pm

Yes you can-
just pay attention to the parameter "input module" so it corresponds with the first module in your chain.
There is also some examples that comes with SunVox that you can take a look at.
SOOOOOOOOOOOOOOO MANY CIRCLES

hseiken
Posts: 142
Joined: Thu Jul 17, 2008 3:52 am

Re: Metamodule Question

Post by hseiken » Mon Oct 20, 2014 11:00 am

Yeah, I figured that out after I asked...I saw that it had an input parameter. lol Oh well, I'm good! Except...on the subject of those extra modules...is there a way to control multiple parameters on a single machine with multiCtrl? I can't seem to find a way to add another row for the same machine because I want to control several things at different intervals on an LFO with one slider...and it would seem that making a pyramid of MultiCtrls would be overly cumbersome...and maybe too CPU heavy just for one convenient slider...
WARNINGThis angry old nerd may rant about modern computers or computer culture! It is not directed at you 99% of the time! Ignore it if it seems silly or personal!

Elfferich
Posts: 26
Joined: Mon Apr 17, 2017 6:09 pm

Re: Metamodule Question

Post by Elfferich » Sun Jul 02, 2017 10:06 pm

Maybe a very late answer to the question:
hseiken wrote:Is there a way to control multiple parameters on a single machine with multiCtrl? I can't seem to find a way to add another row for the same machine because I want to control several things at different intervals on an LFO with one slider...and it would seem that making a pyramid of MultiCtrls would be overly cumbersome...and maybe too CPU heavy just for one convenient slider...
MultiCtl -> MultiCtl -> Parameter A
\-> MultiCtl -> Parameter B

Parameter A and B can parameters from one module. So... for example:

MultiCtl -> MultiCtl -> Delay Left
\-> MultiCtl -> Delay Right

El Nino
Posts: 293
Joined: Thu Mar 07, 2013 11:54 am

Re: Metamodule Question

Post by El Nino » Thu Jul 06, 2017 4:13 am

@hseiken:

Hey, hseiken...are you the developer of PSPSEQ?

I think I remember some demo tracks on there with your name.

hseiken
Posts: 142
Joined: Thu Jul 17, 2008 3:52 am

Re: Metamodule Question

Post by hseiken » Tue Jul 03, 2018 5:49 am

No, I was working with Ethan on interface and testing, but he was doing the heavy lifting.
WARNINGThis angry old nerd may rant about modern computers or computer culture! It is not directed at you 99% of the time! Ignore it if it seems silly or personal!

Post Reply